Knowledge Base
Community

Internet not working

Started by: annnelau
On: 10/11/2012 | 20:23
Replies: 9
Reply

Go to best answer
by: annnelau
on: 10/11/2012 | 20:23
I've got unlimited Internet and it was fine yesterday but it won't let me go in 3G now? I've got an iPhone but all the settings are right? Help
Message 1 of 10
1 BEST ANSWER

Accepted Solutions
by: badgerhud
on: 10/11/2012 | 20:25
To check signal/coverage, or to check if there is any maintainance in your area, please click the following link http://www.bit.ly/ggservicestatus
I Hope My Post Helps Smiley Happy - To Order a SIM With £5 FREE Credit Click Below...

Message 2 of 10
by: badgerhud
on: 10/11/2012 | 20:25
To check signal/coverage, or to check if there is any maintainance in your area, please click the following link http://www.bit.ly/ggservicestatus
I Hope My Post Helps Smiley Happy - To Order a SIM With £5 FREE Credit Click Below...

Message 2 of 10
by: ilambert
on: 10/11/2012 | 20:26

@annnelau wrote:
I've got unlimited Internet and it was fine yesterday but it won't let me go in 3G now? I've got an iPhone but all the settings are right? Help

 

Check to see if there are any outages in the mobile network where you are by entering your postcode Here

 

If OK then, see if doing a manual roam helps Here

 

And maybe worth trying  removing your simcard from your phone then put it back in, and restart REBOOT your phone

Accept a "Solution" if it solved your problem! All sims are now dual/micro
Get a free giffgaff Sim
Message 4 of 10
by: jumbo4
on: 10/11/2012 | 20:26

check area status here: http://status.o2.co.uk/

Get a free giffgaff Sim
Message 5 of 10
by: robw1996
on: 10/11/2012 | 20:30
Check the 02 status checker
Please give 'KUDOS' if you like my post. If my answer helped then please click 'Accept as Solution'
'contact a agent' -http://giffgaff.com/support/ask
'contact educator'- http://bit.ly/Pcs1MZ

Get a free giffgaff Sim
Message 6 of 10
by: adeel_187
on: 10/11/2012 | 20:33
1st coverage on the o2 website just to make sure no work going at a mass near you, 2nd try refresh the signal, sometimes i just tap into areoplane mode in settings for few seconds then back on helps alot of the time,sometimes it can be the auto switching between 2g and 3g signal it can get stuck very rarely it happens so refreshing the signal should do it hope it works!!
Message 7 of 10
by: rixton
on: 10/11/2012 | 20:49

Mine has been doing the same and my area has apparently had now problems, I'm a 4S user and not problems at all recently but my signal was showing I just couldn't use the internet for some reason

 

Message 8 of 10
by: honeybunny19
on: 10/11/2012 | 21:28
restart your phone or just wait...it will start working...it has some bugs sometimes...the best is just wait if it worked before
Message 9 of 10