Knowledge Base
Community

New Sim Help - Sony Z3 Connects to network but no access

Started by: jay389
On: 06/05/2016 | 22:28
Replies: 6
Reply

by: jay389
on: 06/05/2016 | 22:28

Hi I've got a new sim with a goodybag I have been through the apn settings twice and i can see it connects to the network and shows 4g

 

Whenever i browse for a website on chrome it loads the giffgaff homepage like it wants me top up or something

 

Dont understand whats going wrong because I have a goodybag active, also unable to make calls says conditional forwarding or something

 

 

Message 1 of 7
by: kookykat
on: 06/05/2016 | 22:34
Do you have an active goodybag? Dial *100*7# to check
Do you have credit? Dial *100# to check
Are there local service issues? Please enter your FULL postcode here to check http://status.o2.co.uk/
Was your SIM working previously?
Is your phone unlocked (or at least locked to O2)?
Have you tried the SIM in another (unlocked) phone?
Message 2 of 7
by: pfaber11
on: 06/05/2016 | 22:40
You could try rebooting your phone . It does sound like a network or account issue though. I would contact an agent ASAP.
Message 3 of 7
by: jay389
on: 06/05/2016 | 22:47
*100*7# shows not active have rebooted a fee times
Message 4 of 7
by: jay389
on: 06/05/2016 | 22:48
Have contacted agent looks like Goodybag has not applied properly or something
Message 5 of 7
by: nagina72
on: 06/05/2016 | 23:24
Agent can take up to 24 hours to reply
Message 6 of 7
by: jay389
on: 06/05/2016 | 23:49
OK thanks for your help
Message 7 of 7