Get Help
Community

Unable to login - Wrong credentials

Started by: johnrturner
On: 30/08/2011 | 22:36
Replies: 18
Reply

Go to best answer
by: johnrturner
on: 30/08/2011 | 22:36 edited: 30/08/2011 | 22:37

Hi


Ive purchased a new computer and it is not lettting me log onto any of my accounts
It says "Unable to log in - wrong credentials"

I am able to log in on my old desktop no problem I have checked user name and passwords are identical

Ive downloade firefox and I can logon in there no problem.

 

I was internet explorer 9 downgraded to 8 still wont let me in

 

I would be gratefull if anyone could help me out with this

 

I dont want to have to load up firefox so I can log on to my giffgaff accounts Ive also tried google chrome and that wont let me in.

 

Regards

John

Message 1 of 19
1 BEST ANSWER

Accepted Solutions
by: andylamb
on: 30/08/2011 | 22:37
Best Answer

Check that the system date on the computer is correct. Very important.

 

Get a free Giffgaff Sim
Message 2 of 19
by: andylamb
on: 30/08/2011 | 22:37
Best Answer

Check that the system date on the computer is correct. Very important.

 

Get a free Giffgaff Sim
Message 2 of 19
by: johnrturner
on: 30/08/2011 | 22:39
Yes system date is okay but still not letting me log on Thanks
Message 3 of 19
by: chubuking
on: 30/08/2011 | 22:39
seems weird have you tried firefox ? Smiley Tongue

for a micro sim go to http://apps.giffgaff.com/microgaff/directrequest.php?r=chubuking


i always try to give to correct answer so please kudos and accept as solution when i do
Message 4 of 19
Highlighted
by: ras1960
on: 30/08/2011 | 22:39

have you tried deleting the history and ensuring that the internet explorer 9 is set for safe networks?

Message 5 of 19
by: johnrturner
on: 30/08/2011 | 22:40

Yes firefox lets me log on okay but I would rather log on from explorer

Message 6 of 19
by: alweb
on: 30/08/2011 | 22:41

try clearing your history on your computer then try to log in again

Get a free giffgaff Sim
Message 7 of 19
by: johnrturner
on: 30/08/2011 | 22:45

Just tried that still the same

Message 8 of 19
by: samsams88
on: 30/08/2011 | 22:46
Try clearing all browsing stuff (except bookmarks - if you want to keep them) and then trying. Also try several more times after the first declination (just keep pressing login) Smiley Happy
Get a free Giffgaff SimGet a free Giffgaff Sim
Message 9 of 19
by: tinaguthrie
on: 30/08/2011 | 22:47
when i use internet explore i get the same message on all four of my familys sims card one day it works then it dont when i use crome it works first time dont no whats going on IE always worked before
Message 10 of 19