Knowledge Base
Community

APN issues with Sony Xperia Miro/Tipo

Started by: mrcheerful
On: 26/09/2012 | 16:19
Replies: 49
Reply

by: slimysnake
on: 10/11/2013 | 03:40

at last ive tried everything and this has worked for me fantastic,the only thing i never done was switch my phone off this time and it worked straight away,well done

Message 41 of 50
by: asheyla1
on: 10/11/2013 | 17:41
Thank you very much. It's very informative
Message 42 of 50
by: karl40uk
on: 10/11/2013 | 21:18

I bought a sony ericsson xperia e and was about to chuck it against the wall, as I have tried everything and failed.i followed ur instructions and worked first time, ur a star Woman LOL

Message 43 of 50
by: sushutch54
on: 15/11/2013 | 12:02

Ive been on all morning with this and got to your instructions and its worked first time. Thankyou!!!!! Very Much!!!!!!

Message 44 of 50
by: patheron
on: 20/11/2013 | 16:12

thanx so much. i was at my wits end with it. working fine now. X

Message 45 of 50
by: poppyphone
on: 14/01/2014 | 10:41

completely worked, thank you so much!!!!!!!

Message 46 of 50
by: v8pwr
on: 26/02/2014 | 09:13

Smiley Happy still working, thanks for your helpful post kudos to you

Message 47 of 50
by: mlygo
on: 07/04/2014 | 10:11

thank you thank you thank you

Message 48 of 50
by: bethanipowell
on: 06/05/2014 | 22:05
Late I know, but I've been struggling with receiving MMS but this fixed it, thank you Smiley Happy
Message 49 of 50
Highlighted
by: angels206
on: 13/05/2015 | 15:59
Thankyou so much , the issue has been resolved. Thanks for the support from here. :-)
Message 50 of 50